Crypto

MicroStrategys aksjekurs steg 339% siden BTC

MicroStrategys aksjekurs steg 339% siden BTC ble lagt til statskassen

Rask oppsummering:

  • Microstrategys aksjekurs har økt med 339% siden selskapet begynte å legge Bitcoin til statskassen
  • Bitcoin har økt med 216% i samme tidsperiode med Nasdaq som fikk 19,5%
  • Institusjonell interesse for Bitcoin vokser med 1,216 millioner BTC som nå eies av private og offentlig handelsselskaper
  • Gjeldende Bitcoin-priser vil ikke ha noen betydning om noen år da institusjoner ’skaffer‘ BTC

Microstrategy (MSTR) aksjekurs har sett imponerende 339% økning siden selskapet begynte å legge Bitcoin til statskassen. Dette er ifølge data fra teamet hos Ecoinometrics som også påpeker at Bitcoin Profit verdi har vokst med 216% i samme tidsperiode med Nasdaq kun å vinne med 19,5%.

Teamet på Ecoinometrics delte denne informasjonen via følgende uttalelse og tilhørende diagram.

MicroStrategy Performance 19. januar 2021.

Siden starten av Bitcoin treasury-programmet:

  • MSTR + 339%
  • BTC + 216%
  • NASDAQ + 19,5%

MicroStrategys aksjekurs steg 339% siden BTC ble lagt til statskassen 15
Bitcoin holdt av private og børsnoterte selskaper treffer 41,6 milliarder dollar

Microstrategy å legge Bitcoin til posene begynte hva andre private og børsnoterte selskaper ville gjøre for å gjøre det. Tilbake i slutten av oktober eide disse selskapene totalt 785,999 Bitcoin til en verdi av 10,2 milliarder dollar. USD-verdien ble beregnet ved hjelp av $ 13k Bitcoin-prisen den gang.

I skrivende stund eier disse selskapene nå 1 216 279 Bitcoin, som er omtrent 55% økning i vesker i løpet av en periode på mindre enn tre måneder. Disse Bitcoins er nå verdsatt til 41,6 milliarder dollar ved å bruke Bitcoins nåværende verdi på rundt 34 000 dollar. En slik opphopning av selskaper er et bevis på at de er opptatt med å hente opp eventuelle tapte Bitcoin i kryptomarkedene.

Nedenfor er et skjermbilde av de private og børsnoterte selskapene som eier Bitcoin. Dataene er høflighet av teamet på BitcoinTreasuries.org og har vokst ganske mye siden i oktober i fjor.

MicroStrategys aksjekurs steg 339% siden BTC ble lagt til statskassen

Ideen om Bitcoin-knapphet treffer virkelig hardt med de nevnte selskapene som har økt bagasjen med 55% de siste tre månedene. Å merke seg er at flertallet av disse firmaene ikke vil handle med Bitcoins. De vil låse dem inne i hvelven så lenge de kan for å utnytte Bitcoins potensiale for gevinst.

Derfor vil Bitcoins nåværende sideveis bevegelse rundt $ 34 000 sannsynligvis ikke bety mye om noen få år, ettersom BTCs verdi ville ha gått mye høyere på grunn av knapphet skapt av institusjoner som akkumulerte.