brukere Festplatte

Mangel på Bitcoin-forsyning skyldes overveldende PayPal-støtte

  • Mangel på forsyning av Bitcoin skyldes den overveldende støtten som kommer fra PayPal.
  • Nyheten kommer fra et investeringsselskaps sjef.
  • Pantera Capitals-sjef Dan Morehead mener at PayPal er skyld i BTCs forsyningsklemme.

Mangel på forsyning av Bitcoin skyldes overveldende PayPal-støtte

Mangel på forsyning av Bitcoin skyldes den overveldende støtten som kommer fra PayPal. Nyheten kommer fra et investeringsselskaps sjef.

Pantera Capitals-sjef Dan Morehead mener at PayPal er skyld i BTCs forsyningsklemme. PayPal tillot brukere å kjøpe Bitcoin, og dette fører til at det mangler Bitcoins.

I et blogginnlegg sa Mr. Morehead at PayPal-kunder kjøpte 70% av det som var tilgjengelig for BTC. Han forklarte hvordan selskapene byttet itBit hadde et håndterbart handelsvolum før PayPal ble integrert med Paxos.

Så snart PayPal kunngjorde at de tillot brukerne å kjøpe BTC, gikk etterspørselen av diagrammet

Volumendringen 70% er angitt i grafen skjedde i fire uker siden PayPal gjort sin annonseringer.

Frekvensen at folk kjøper kryptovalutaen er alarmerende fordi folk før PayPal kjøpte den digitale mynten via Square Cash-appen. Square Cash-appen kjøper omtrent 40% av kryptovalutaen for sine kunder.

Morhead forklarte at 100% av menneskene på det åpne markedet kjøper den digitale mynten. Konsekvensene av økningen i etterspørsel betyr at kryptovalutaen kommer til en høyere pris for alle.

Å kjøpe krypto har blitt gjort mye enklere via Robinhood, Cash App og PayPal. PayPal har tillatt sine kunder å kjøpe Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin.

PayPal’s kryptotjenester ble utvidet til alle i USA innen 12. november. Takket være støtte fra selskaper, har Bitcoin utvidet til 100 millioner brukere i 12 år.

PayPal er en betydelig styrke fordi den har 300 millioner hyppige brukere.