Bitcoin

Full-side Bitcoin-annonse pryder forsiden av massivt Hong Kong-papir

Ville det ikke være rart om det første du så i morgenavisen din var en massiv Bitcoin-logo? Det var det som skjedde 24. august, da leserne av den populære Hong Kong-avisen Apple Daily ble behandlet på en helsides reklame som promoterte det ledende cryptocurrency.

Genesis Block: Bitcoin vil aldri grøfte deg

Vi vet ikke hvor mye de brukte, men den 24. august ble et stort flertall av Apple Daily’s forside dekket i en annonse om Bitcoin Era av Genesis Block, en over-the-counter crypto trading desk og event space. Genesis Block bør ikke forveksles med Genesis , den digitale eiendomsutlåner og megler.

Merkelinja var „Bitcoin will not grøft deg,“ men det var tekst i reklamen, skrevet med både kinesiske tegn og engelske bokstaver, som gikk inn i Bitcoin grunnleggende prinsipper og etos:

“Bitcoin er digitale penger. Det er ikke utstedt eller kontrollert av noen regjering eller selskap. Ingen kan forhindre deg i å handle på nettverket, og det kan ikke stenges. Bitcoin er tilgjengelig for alle uansett nasjonalitet, kjønn eller tro. ”

Selv om det ikke ble nevnt noen omtaler i reklamen, har det angivelig vært individer som forsøkte å utvide kapitalen og formuen ut av Hong Kong på grunn av politiske usikkerheter.

Max Keizer og andre i verdensrommet hevder at denne kapitalflukten sannsynligvis materialiseres i Bitcoin-kjøp, ettersom en gang man eier Bitcoin, er den teknisk sett ikke bundet til noe land eller fiat-system.

Ikke det eneste kryptoselskapet som reklamerer for Bitcoin

Genesis Block er langt fra det eneste kryptoselskapet som annonserer Bitcoin og relaterte teknologier i disse prøvende tider.

Digital kapitalforvalter Grayscale Investments sendte annonsen nedenfor på CNBC, MSNBC, FOX og FOX Business tidligere denne måneden. Morsomt nok bruker annonsen aldri en gang uttrykket “Bitcoin” (eller “Ethereum” for den saks skyld), men den var påstått vellykket.

Daglig leder for Digital Currency Group , Barry Silbert, kommenterte senere uken annonsen sendte ut at „Grayscale hadde vår største innsamlingsuke noensinne … $ 217 millioner investert i Grayscale-fondene.“

Selskapet tok først initiativet til nasjonale TV-annonser med sin „Drop Gold“ -kampanje, som genererte ganske oppsving på Wall Street der Bitcoin ennå ikke er sett på som overlegent med edelt metall.

Rett etter at Grayscales annonse ble satt i live, kjøpte Mike Novogratz ’s Galaxy Digital en helsides annonse i Financial Times. Annonsen ba leserne sine om å „investere i Bitcoin“, og kalte eiendelen en „hekk uavhengig av hegemoniet.“