Bitcoin

Ethereum når dagligt tæt på $ 400 – Hvad er der næste?

KORT OM

  • ETH er brudt ud fra $ 390-området. Den nærmeste modstand findes på $ 485.
  • Tekniske indikatorer på den daglige tidsramme er bullish.
  • ETH / BTC handler mellem support og modstand på 0,0287 og 0,0314

Ethereum-prisen (ETH) har endelig nået en daglig lukning over $ 390-modstandsniveauet, noget det ikke havde gjort siden det tidlige fald i september.

Så længe prisen handler over dette niveau, er muligheden for opadgående fortsættelse den mest sandsynlige mulighed.

Tilbagebetaling på $ 390

ETH-prisen har bevæget sig ned, siden prisen nåede et højdepunkt på $ 489,57 den 1. september. Faldet var oprindeligt meget skarpt, og prisen nåede et lavt niveau på $ 311,4 den 5. september. Siden da har ETH bevæget sig op, men har kæmpet for at bevæge sig over $ 390-niveauet.

Modstand afviste en demonstration her tre gange, senest den 12. oktober. Prisen brød dog med succes den 21. oktober og er i øjeblikket i færd med at validere området som support. Hvis det lykkes, kan det fortsætte med at bevæge sig opad mod det næste modstandsniveau på $ 485.

Det er dog værd at nævne, at prisen endnu ikke er flyttet over 0.618 Fib-niveauet for det seneste fald, hvilket muligvis gør den nuværende rally korrigerende. Tekniske indikatorer på den daglige tidsramme er bullish. Alle tre af: RSI, MACD og stokastiske oscillatorer øges.

Cryptocurrency-forhandler @PostyXBT skitserede et Ethereum-diagram, der viser prisen, der kæmper for at bryde ud fra $ 400-modstandsområdet, idet han angiver, at en daglig lukning over det ville være ekstremt bullish.

Den 12. oktober nåede prisen tæt på dette niveau, mere specifikt til $ 414. Dette er bullish og kan til sidst tage prisen til de tidligere 1. september-højder.

Fortsættelse af opadgående bevægelse

Seks-timers diagrammet afskrækker ikke resultaterne fra det daglige diagram. Prisen er klart brudt ud fra $ 390 modstandsområdet. Breakout skabte heller ikke nogen bearish afvigelse i RSI.

Desuden følger prisen potentielt en af ​​to stigende supportlinjer (vist med en solid og stiplet linje nedenfor), hvor ingen af ​​dem er valideret tilstrækkeligt mange gange. Sidstnævnte (solidt) falder sammen med $ 390-området, som nu skal fungere som support.

Så længe prisen handler over $ 390, er tendensen bullish, og opadgående bevægelser er sandsynlige.

Bølgetallet er ikke helt klart. Flytningen, der førte til 1. september høj (fremhævet), virker ikke impulsiv, hvilket vil betyde, at der er en mere impuls i opadgående retning.

Det eneste mulige antal er dog en 1-2 / 1-2 bølgedannelse (blå og rød), hvor den anden 1-2 er en førende diagonal (orange).

Hvis optællingen bliver ugyldiggjort, vil den aktuelle rally være korrigerende, og prisen vil sandsynligvis nå nye nedture. Tællingen annulleres med et fald under underbølge 1 (orange) høj på $ 370,6.

ETH / BTC

ETH / BTC-diagrammet ser mere bearish ud end dets ETH / USD-modstykke. Mens ETH oprindeligt brød ud fra en faldende modstandslinje, kunne den ikke opretholde de højere priser.

Prisen handles mellem støtte og modstand på 0,0287 og 0,0314, da den lige er faldet under sidstnævnte.

Tekniske indikatorer på den daglige tidsramme er baisse, da RSI er under 50. MACD er negativ, og den stokastiske oscillator er i færd med at foretage et bearish kryds.

Derfor bør prisen falde mod ฿ ​​0,0287.